Smoked trout pie

4 PERS

INGREDIENTS

1 dough for pie
3 eggs
200 g grated Emmentaler cheese
50 g cherry tomatoes, halved
100 g mascarpone
3 slices of smoked trout cut into strips

JE PARTAGE LA RECETTE

IMPRIMER

PREPARATION

1 Preheat the oven to 180 ° C (th.6).
2 In a bowl, break the eggs and mix them with mascarpone and Emmental.
3 Place the dough in a buttered pan. Stick it with a fork over the entire surface.
4 Pour in egg, mascarpone and Emmental mixture.
5 Add cherry tomatoes and smoked trout strips.
6 Spread well over the whole pie and sprinkle with Emmental.
7 Bake 30 to 40 minutes.

TIP

As you wish, accompany with a green salad. Serve hot or cold.

Ce site web utilise des cookies

Les cookies nous permettent de personnaliser le contenu et les annonces, d'offrir des fonctionnalités relatives aux médias sociaux et d'analyser notre trafic. Nous partageons également des informations sur l'utilisation de notre site avec nos partenaires qui peuvent combiner celles-ci avec d'autres informations que vous leur avez fournies ou qu'ils ont collectées lors de votre utilisation de leurs services. Lien : Pour en savoir plus sur notre politique de protection des données