Bruschettas of green asparagus with smoked trout

4 PERS

10 MIN

INGREDIENTS

1 jar of miniature green asparagus
1/2 lemon
2 c. Olive oil
8 small slices of bread type Ciabatta (or sliced cereal bread)
1 small garlic clove
125 g of fresh cheese
2 slices of smoked trout
3 sprigs of fresh dill
1 C. Black sesame seeds (or if not golden)
salt and pepper

JE PARTAGE LA RECETTE

IMPRIMER

PREPARATION

1 Drain the miniature green asparagus and leave it whole.
2 Peel and squeeze the garlic.
3 In a frying pan, sauté the asparagus in the olive oil and the lemon juice.
4 Brown the bread in the same skillet with a touch of olive oil.
5 Rub the bread with a little garlic then spread it generously with fresh cheese.
6 Wrap the small asparagus in 2 cm trout strips and place them on the Bruschettas.
7 Season with salt and pepper, a drizzle of olive oil and dill.

TIP

For the gourmands, add pieces of nuts to the cheese.

Ce site web utilise des cookies

Les cookies nous permettent de personnaliser le contenu et les annonces, d'offrir des fonctionnalités relatives aux médias sociaux et d'analyser notre trafic. Nous partageons également des informations sur l'utilisation de notre site avec nos partenaires qui peuvent combiner celles-ci avec d'autres informations que vous leur avez fournies ou qu'ils ont collectées lors de votre utilisation de leurs services. Lien : Pour en savoir plus sur notre politique de protection des données