Smoked trout bouchées with fresh cheese

6 PERS

30 MIN

INGREDIENTS

12 pastry mini-choux or 48 mini-bouchées.
250 g of fresh cheese or white cheese
200 g smoked trout
10 cl of thick cream
5 cl liquid cream
1 small shallot
1 clove of garlic
1 small bunch of chives
1 dill branch
1 mint branch
2 sprigs of parsley
juice of a lemon
1 jar of trout caviar (optional)
salt, pepper

JE PARTAGE LA RECETTE

IMPRIMER

PREPARATION

1 Peel shallot and chop finely. Peel the garlic and squeeze it.
2 Rinse the fresh herbs and squeeze them out. Emboss them very thinly.
3 Beat the cheese (or white cheese), knead it with 15 cl cream, shallot, garlic, chopped herbs, lemon juice and mini-slices cut into thin strips. Add salt and pepper.
4 Cut the bouchées/ choux into 2. Garnish with the mixture.
5 Place on each of the trout caviar

TIP

Décorez d’un brin d’herbe de votre choix. Dégustez bien frais.

Ce site web utilise des cookies

Les cookies nous permettent de personnaliser le contenu et les annonces, d'offrir des fonctionnalités relatives aux médias sociaux et d'analyser notre trafic. Nous partageons également des informations sur l'utilisation de notre site avec nos partenaires qui peuvent combiner celles-ci avec d'autres informations que vous leur avez fournies ou qu'ils ont collectées lors de votre utilisation de leurs services. Lien : Pour en savoir plus sur notre politique de protection des données